Few websphere portal related issues and their solutions

0 comments



Issue 1:

Dojo not found on portal page. If you are facing any issue related to dojo_en.js script on portal page, try the below solution.

Solution:

Set the profile to "Full" under page properties. Refer the screenshot.

Dojo


Issue 2:

Invalid file system control detected.

FileMultiRead E com.ibm.icm.jcr.FileMultiReadBinaryValue extract javax.jcr.RepositoryException: Invalid file system control data detected
javax.jcr.RepositoryException: Invalid file system control data detected
at com.ibm.icm.jcr.FileMultiReadBinaryValue.getFileOutputStream(FileMultiReadBinaryValue.java:100)
at com.ibm.icm.jcr.FileMultiReadBinaryValue.store(FileMultiReadBinaryValue.java:234)
at com.ibm.icm.jcr.FileMultiReadBinaryValue.extract(FileMultiReadBinaryValue.java:340)

Solution:

If you saw the above exception in the logs that means the directory where Portal write temp files for binary values is corrupted. Here is the location of the directory.

/wp_profile/PortalServer/jcr/BinaryValues

Empty the directory and try again. It should resolve the issue.

Issue 3: 

Error encountered while running the XMLaccess script.

<request xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" build="wp601_194" type="update" version="6.0.1.0" xsi:noNamespaceSchemaLocation="PortalConfig_6.0.1.xsd">
<status element="web-app 1_DECEHHG30OO9702RTP0TSV1000" result="failed">
<message id="EJPPH0007E">com.ibm.wps.pe.mgr.exceptions.InstanceException: EJPPH0007E: Instantiation of the administration module for Portal context /wps failed.</message>
<message id="EJPPH0010E">com.ibm.wps.pe.mgr.exceptions.InitException: EJPPH0010E: Failed to retrieve and initialize runtime variables from Application Server.</message>
<message>com.ibm.websphere.management.exception.ConnectorException: ADMC0053E: The system cannot create a SOAP connector to connect to host localhost at port 10033 with SOAP connector security enabled.</message>
</status>
</request>

Solution :

Check if your WAS is working properly and the SOAP port is correctly defined. Check your WAS SOAP port again and assure it is set correctly in your Portal configuration.

No comments:

Post a Comment

Recent Posts

Popular Posts

© 2011-2019 Web Portal Club